HATAY / DEFNE - Yeniçağ İlkokulu

Yeniçağ İlkokulu

Yeniçağ Mahallesi 8013. Sok No17/1 Defne/HATAY
Vizyon
İçinde yaşanılan zamanın gereklerine göre değil, gelecek yılların ihtiyaçlarını bilerek ona göre hazırlıklarını yapan, yaşanılan zamanın da bütün teknik ve teknolojik gelişmelerini bünyesine nüfuz ettiren, aynı zamanda da sevgi ve hoşgörü iklimini soluklayan, herkesle diyaloğa açık, his ve düşüncelerini ifade edebilen insanlığın temsilcileri.
Misyon
Yeniçağ Ilkokulu; hazirlamis oldugu ideal egitim ortaminda, ögrencilere kapasitelerini ve yeteneklerini sonuna kadar kullandirarak, ülkemizin ve insanligin ihtiyaci olan üstün bilgi- beceri, tutum ve karakter özelliklerine sahip nesiller yetistirmektir.
Başarılar
Ülkemizin ve insanligin ihtiyaci olan üstün bilgi- beceri, tutum ve karakter özelliklerine sahip nesiller yetistirmektir.
Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM-ANASINIFLARI İKİLİ
KALORİFER
ingilizce
Ulaşım